Om klubben

Vojens Skøjteløberforening (VSF) havde stiftende generalforsamling d. 11. november 1963. Den første formand for klubben var overmontør Vagn Christensen.

I 2008 skiftede klubben navn til Skøjteklubben Sønderjylland (SKS) for at signalere, at man havde skøjteløbere fra hele det sønderjyske område.
I 2012 besluttede generalforsamlingen dog at skifte tilbage til et navn, der tydeligere signalerer vores tilhørsforhold, så derfor skiftede klubben igen navn til Vojens Skøjteklub - en lidt kortere version af det originale navn.

Vojens Skøjteklub har april 2017 omkring 75 medlemmer, hvoraf ca. halvdelen er aktive konkurrenceløbere og den anden halvdel er enten begyndere eller motionsløbere.

VSK foreningspolitik

For at sikre god trivsel for alle medlemmer, deres familier, trænere og de frivillige forventer vi at forældre og løbere efterlever nedenstående retningslinjer.

Forventninger til forældre til træning

• Støt om at det er sjovt for alle – både på og uden for isen.
• Respektér trænerens beslutninger – vær positiv og støttende.
• Kontakt træneren, hvis der er noget du undrer dig over. Gør det når der ikke er træning på isen.
• Giv opmuntringer i både medgang og modgang.
• Bak op om det frivillige arbejde i foreningen. Det bliver værdsat, også af dit barn.
• Bak op om en god tone mellem alle i foreningen
• Giv dit barn frirum og vær ikke til stede til alle træninger.
• Respekter trænerens anvisninger og respekter, at nogle træninger er uden forældre.
• Alle har et ansvar for god tone og stemning, som giver lyst til at komme i skøjtehallen og som fremmer det frivillige arbejde i klubben.
Konstruktiv kritik sendes direkte til bestyrelsen

Forventninger til forældre til konkurrencer

• Giv opmuntringer og bak om om alle klubbens løbere.
• Hjælp løberen til at komme klar og i god tid. Lav aftale med træneren forud for konkurrencen om mødetid og opvarmning.
• Hav tillid til træneren og bland dig ikke under konkurrencen og konkurrencetræning.
• Kritiser ikke dommerne
• Forældre opholder sig ikke i boksen under konkurrencer.

Forventninger til løberne

• Møder til tiden
• Melder afbud i god tid
• Har en korrekt opførsel overfor andre skøjteløbere, trænere og dommere
• Ønsker at være en del af holdet og det sociale samvær – også udenfor isen
• Respekterer det er træneren der bestemmer til træning og til konkurrencer
• God opførsel på isen og udenfor isen
• Møder altid klar og med god træningsmoral.
• Bruger omklædningsfaciliteterne – det gavner det sociale sammenhold
• Alle hold fra Funskate og op møder ind 30 minutter før træning for at nå opvarmning og omklædning.
Vojens Skøjteklub | Træningssted. SE Arena Vojens, 6500 Vojens  | Tlf.: 22230590